Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 21. 03. 2022

RAZPIS ZA DELOVO MESTO - Strokovni sodelavec v administraciji

smerokaz

Išče se strokovni sodelavec ali sodelavka za administrativno in koordinatorsko delo v Referatu za študentske in študijske zadeve na SFU Ljubljana.

Kratek opis osnovnih delovnih nalog: Administrativne in koordinatorske naloge v Referatu za študijske in študentske zadeve. Informiranje po e-pošti, telefonu in osebno s študenti in predavatelji SFU Ljubljana. Administrativna dela na področju študijskih in študentkih zadev, organizacija dogodkov, tehnične naloge, zbiranje in obdelava podatkov, delo na projektih.

Specifičnost delovnega mesta: Preklapljanje med različnimi nalogami in multitasking. Natančnost in organiziranost. Spretnost v komunikaciji in hitro odzivanje na nastale situacije.

Izobrazba: 7. stopnja po SOK (1. bolonjska stopnja)

Kompetence: Obvezno poznavanje Microsoftovih orodij (Excel, Word, itd.). Delo s spletnimi aplikacijami, kot sta Zoom in MSTeams, Google Drive, Mailchimp. Poznavanje spletnih družbenih omrežij. Nujno osnovno znanje angleščine za komunikacijo.

Izkušnje: Izkušnje z delom v administraciji (vsaj 2 leti). Dobrodošle izkušnje iz organizaciji dogodkov ter promocije. Dodatna znanja, kompetence in izkušnje iz širšega področja delovanja SFU Ljubljana zaželene, vendar ne obvezne. 

Trajanje: Pogodba za določen čas 1 leta (3 meseci uvajalnega obdobja), z možnostjo podaljšanja.

Delovnik: polni delovni čas, pon - petek 8.00 - 16.00/9.00 - 17.00 (skladno z uradnimi urami referata)

Narava dela: Zaposlitev za določen čas s trimesečnim uvajalnim obdobjem.

Prijave zbiramo do 25.3.2022. Prosimo pošljite CV in motivacijsko pismo na jasna.mozina@sfu-ljubljana.si. Nastop na delovno mesto predviden konec marca 2022.