Založba SFU Press Ljubljana

V okviru založbe Sigmund Freud University Press Ljubljana Dunaj je do sedaj izšlo šest knjig, dve knjigi pa v sozaložbi z Beletrino ter založbo UMco. 

V okviru študijskih dni SFU Ljubljana je v 2021 izšel prvi e-zbornik ''Psihologija in psihoterapija z roko v roki''. V 2022 pa je založba SFU Press Ljubljana izdala tudi prvo e-knjigo “Watch!” - Why Mindfulness Is at Home in Christianity.

Knjige in učbeniki

Založba SFU Press Ljubljana izdaja pomembna strokovna izvirna in prevedena dela na področju psihoterapije in psihologije. Več informacij najdete na povezavi.

 

! NOVOSTI v 2022 !

naslovnica knjige naslovnica knjige naslovnica knjige

 

E-publikacije

 V okviru založbe SFU Press Ljubljana sta zaenkrat izšli dve e-publikaciji.

 

  Naslov Leto Več

naslovnica knjige

“Watch!” - Why Mindfulness Is at Home in Christianity 2022 Več o publikaciji in dostop na povezavi.

zbornik

Zbornik 1. študijskega dneva SFU Ljubljana

''Psihologija in psihoterapija z roko v roki''

2021 Dostop do publikacije na povezavi.

 

           

Za naročilo knjig založbe SFU Press Ljubljana pišite na knjiznica@sfu-ljubljana.si. V naročilo vključite naslednje informacije: ime in priimek oz. naziv naročnika, naslov, število naročenih izvodov, informacijo ali ste študent SFU (v tem primeru za vas veljajo določeni popusti!) ter način prevzema (osebni prevzem vs. pošiljanje po pošti). Knjigo vam lahko pošljemo po pošti, ob čemer vam bomo zaračunali stroške poštnine. Izdali vam bomo račun, ki ga boste prejeli po e-pošti. Ko boste poravnali račun, vam bomo knjigo poslali po pošti ali pa lahko knjigo dvignete na sedežu SFU Ljubljana, na Trubarjevi 65, 1000 Ljubljana. Prosimo, da se v naprej uskladite s sodelavci na SFU Ljubljana za dan in uro prevzema.