Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 19. 05. 2022

RAZPIS ZA DELOVNO MESTO - Strokovni sodelavec za administracijo v referatu in ambulanti

ptiček

Iščemo strokovnega sodelavca za administrativno delo v Referatu za študentske in študijske zadeve in v Ambulanti SFU Ljubljana.

 

Opis delovnih nalog: Pomoč pri administraciji, informiranje študentov in predavateljev po e-pošti, telefonu in osebno. Pomoč pri zbiranju in obdelavi podatkov, urejanje internih aktov, podpora vodstvu Univerze, delo na projektih.

Pričakovane lastnosti: Potrebno je hitro preklapljanje med različnimi nalogami. Pričakujemo natančnost in organiziranost ter spretnost v komunikaciji in hitro odzivanje na nastale situacije. Dobrodošle so izkušnje v delovnem okolje z ranljivimi skupinami.

Izobrazba: 5. stopnja, gimnazijski maturant ali druga smer srednješolskega izobraževanja.  

Kompetence: Dobro poznavanje Microsoftovih orodij (Excel, Word, itd.). Delo s spletnimi aplikacijami, kot sta Zoom in MSTeams, Google Drive, Mailchimp. Poznavanje spletnih družbenih omrežij. Nujno osnovno znanje angleščine za komunikacijo.

Izkušnje: Zaželene so izkušnje z delom v administraciji, niso pa pogoj. Dobrodošle izkušnje z organizacijo dogodkov ter promocije.

Trajanje: Pogodba se sklene za določen čas 1 leta (3 meseci uvajalnega obdobja), z možnostjo podaljšanja.

Delovnik: polni delovni čas, ponedeljek - petek 8.00 - 16.00/9.00 - 17.00 (skladno z uradnimi urami referata).

 

Prijave zbiramo do 31. 5. 2022. Pošljite CV in motivacijsko pismo na marija.stergar@sfu-ljubljana.si. Nastop na delovno mesto je predviden v poletnih mesecih 2022.

 

 

 

 

Naslovna fotografija: daniyal ghanavati, Pexels