Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 17. 01. 2023

Podelitev diplom in certifikatov SFU Ljubljana 2022

Podelitev diplom SFU Ljubljana 2023

Decembra smo v prazničnem vzdušju obeležili že tradicionalno podelitev certifikatov in diplom SFU Ljubljana. V študijskem letu 2021/22 je certifikate in diplome uspešno zagovarjalo 14 supervizorjev, 49 študentov psihoterapevtske propedevtike, 8 študentov specialističnih vsebin psihoterapevtske znanosti, 17 študentov bakalaevrata psihoterapevtske znanosti, 1 študent magistrskega študija psihoterapevtske znanosti, 2 doktorska študenta psihoterapevtske znanosti in 2 študenta psihologije.

Za vse te pomembne in posebne dosežke smo na SFU Ljubljana ugotovili, da bo dogodek zaradi števila obiskovalcev bolje tekel na 'tujih' tleh, v dvorani Antonovega doma na Viču. In imeli smo prav. Ponosni in veseli smo, da se nam je kljub sezoni zimskih obolenj in prehladov pridružilo nekaj več kot 100 povabljencev.

Govorom direktorja SFU Ljubljana, mag. Mirana možine, vodje podružnice SFU Ljubljana doc. dr Anje Štrukelj Kozina in vodje oddelka za psihologijo, dr. Andreje Poljanec sta se pridružila tudi prorektorica SFU Dunaj, Univ. - Prof. Dr. Jutta Fiegl in prodekan fakultete za psihologijo SFU Dunaj, Univ. – Ass. Dr. Dominik Stefan Mihalits, ki sta tako kot ostali, študente pospremila s čudovitimi besedami in nasveti. Podporo podelitvi so vokalno-inštrumentalno nudili Bratje Poljanec, poseben solo pa je na koncu programa odpela naša Kaja Ulčar Osterman, ob spremljavi kitare Metoda Sečnika. Piko na i sta prireditvi dodala študenta SFU Ljubljana, Brina Brodnjak in Denis Furlani, v vlogi voditeljev večera.

Po uradnem programu, ki ni bil ne predolg, ne prekratek, smo goste povabili na pogostitev in klepet v preddverje dvorane. Večer je bil prijetno sproščen, poln prazničnega vzdušja. Veselili smo se z vsemi dobitniki in jim ob tej priliki ponovno čestitamo.