Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 11. 02. 2021

Psihologija za vsakogar: Dejavniki uspeha pri delu in življenju - sprehod skozi zgodbe slovenskih športnikov z red. prof. dr. Matejem Tušakom

Veselje
Mar 31
31. 3. 2021 at 18:00
Online

Na tokratnem večeru »Psihologija za vsakogar« se bomo sprehodili skozi zgodbe profesionalnih športnikov in se osredotočili na vidike njihove duševne priprave.

Vas zanima kako doseči uspeh in vsesplošno blagostanje v življenju?

Zgodbe slovenskih športnikov bomo preslikali v vsakdanje življenje in morda dobili navdih, kako doseči uspeh pri delu, ki ga opravljamo.

Gost tokratnega večera bo red. prof. dr. Matej Tušak, športni psiholog je zaposlen na Fakulteti za šport in Filozofski fakulteti v Ljubljani in na inštitutu za šport. Predava tudi na podiplomskem študiju Medicinske fakultete, na univerzah v Zagrebu, Splitu, Skopju, Mostarju, Trstu in Celovcu. Aktivno sodeluje v procesu psihične priprave športnikov na tekmovanja, na profesionalni ravni (EP, SP in OI). Je član strokovnega sveta za šport pri Vladi RS, predsednik strokovnega sveta za šport pri SUSA (univerzitetna športna zveza), član odbora za vrhunski šport pri OKS, član mednarodnega odbora športnih psihologov (ISPC), predsednik strokovnega sveta za JUDO in triatlon, član strokovnih svetov v različnih (kegljanje, smučarski skoki, jadranje, kajak) panogah in vodja psihodiagnostičnega laboratorija na Inštitutu za šport. Je tudi vodja psihološkega dela mednarodnega projekta @life, ki skrbi za preventivo na področju soočanja s stresom in zdravega načina življenja. Ukvarja se tudi s psihološkim svetovanjem posameznikom z najrazličnejšimi težavami,  sodeluje z različnimi podjetji, managerji, vodstvenimi delavci in posamezniki.

"Psihologija za vsakogar"
je naslov mesečnih tematskih večerov s psihologi.
Psihologija na zelo različne načine posega na mnoga področja našega življenja, včasih bolj včasih pa manj zavedno. Zato bo z nami vsakič strokovnjak, ki nam bo na poljudno-strokoven način približal vedo, ki se tiče prav vsakogar izmed nas!
 

Dogodek je brezplačen in bo potekal on-line  preko ZOOM aplikacije. 

Prijave zbiramo preko prijavnega obrazca do 30. 3. 2021 oz. zapolnitve prostih mest. Povezava do prijave: https://forms.gle/5GG5X7m6EejGvZys9


Prisrčno vabljeni v našo družbo!