Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 12. 11. 2021

Psihologija virov moči: Prebudi svojo notranjo moč

ASDFXGCVHJB
Nov 24
24. 11. 2021 from 18:00 to 19:30
SFU Ljubljana, Trubarjeva cesta 65, Ljubljana

Opis dogodka

Delavnica Psihologija virov moči predstavlja dopolnitev tradicionalnemu osredotočanju na problem, ki ga želimo rešiti. Že sama beseda (iz)vir nakazuje, da ima vsak človek možnost črpanja iz širokega nabora moči, ki jih nosi v sebi.

Namen delavnice je poglabljanje v lastne vire moči, ki se, kot drobni pritoki, zlivajo v veliko reko, za katero je pomembno, da je smiselno umeščena v naš življenjski kontekst. Skozi spoznavanje teorije in izkustveno delo v transu (različne tehnike medicinske hipnoze) bomo prepoznali lastne vire moči, jih začutiti in smiselno integrirali v svoje življenje.

Poudarek bo na treh temah; raziskovanje, spreminjanje in sprejemanje, ki že same po sebi predstavljajo pomembne vire, hkrati pa z njimi lahko odkrijemo ali obogatimo druge vire moči.

Delavnico vodi Špela Verbnik, mag. psih., edukantka psihoterapije, terapevtka medicinske hipnoze in strokovna sodelavka na SFU Ljubljana. 

 

Kdaj in kje

Delavnica bo potekala ob sredah, 24. 11, 1. 12. in 8. 12. 2021, od 18.00 do 19.30.
Srečanja se bodo odvijala v prostorih SFU Ljubljana, v predavalnici 9, na Trubarjevi cesti 65, v Ljubljani (v primeru ustreznih epidemioloških razmer, v nasprotnem primeru delavnica odpade).

 

Podrobnejše informacije lahko dobite pri nosilki delavnice:
Špela Verbnik
E-naslov: spela.verbnik@sfu-ljubljana.si
 

Kotizacija in prijava

Cena delavnice je 60 EUR. Možen je 15 % popust za študente, brezposelne osebe in upokojence.

Prijave zbiramo preko prijavnega obrazca do 22. 11. 2021 oz. do zapolnitve prostih mest.

 

PRIJAVNI OBRAZEC: https://forms.gle/nhCEkBnHUoxxdAuY8

Plačilo seminarja se poravna ob prijavi.

Udeleženci plačajo kotizacijo na transakcijski račun SFU Ljubljana, Trubarjeva cesta 65, 1000 Ljubljana: SI56  3400 0101 5852 361 (Banka Sparkasse d.d., Cesta v Kleče 15, Ljubljana), s pripisom namena »psihologija virov moči«.

 

SPLOŠNI POGOJI

Odpoved: V primeru odpovedi prijave do 7 dni pred začetkom seminarja vam bomo zaračunali manipulativne stroške v višini 20% kotizacije glede na prijavljeno udeležbo, v primeru kasnejše odpovedi pa vam bomo zaračunali celotno kotizacijo glede na prijavljeno udeležbo. Seminarja se lahko udeleži drug udeleženec, vendar je potrebno zamenjavo napovedati. Obvestila o odpovedih ali zamenjavah se pošilja na enak način in na isti naslov kot prijave.

Izvedba izobraževanja: V primeru nezadostnega števila udeležencev, izobraževanja ne bomo izvedli, udeležencem pa bomo vrnili nakazilo.

Zaupnost podatkov: Podatkov iz prijave ne bomo posredovali tretjim osebam brez predhodne pridobitve pisnega soglasja posameznika. Podatke bomo uporabljali le v namen obveščanja o naših aktivnostih. Na vašo zahtevo bomo podatke spremenili ali zabrisali.

 

Prisrčno vabljeni!

 

Naslovna fotografija: Pixabay