Zapri meni
Kategorija:
Ambulanta
Objavljeno: 23. 03. 2020

Online terapija in svetovalni pogovori v Ambulanti SFU tudi v času krize

Ambulantna soba

Vse, ki želite vstopiti v terapevtsko obravnavo, obveščamo, da se lahko prijavite na online uvodni pogovor, ki predstavlja informativni pogovor pred začetkom psihoterapevtske obravnave, ki mu sledi online psihoterapija pod vodstvom specializantov Ambulante SFU.

Vabimo vas, da se naročite na uvodni pogovor preko spletne strani:

 

Potek uvodnega pogovora:

  1. Na mail naslov Ambulante SFU sporočite vašo željo za vključitev v terapijo.
  2. Vrnila vam bo odgovor s terminom online uvodnega pogovora in priloge ter obrazec z osnovnimi podatki, ki jih izpolnjene pošljete nazaj in potrdite termin. Priloge si preberite pred uvodnim pogovorom.
  3. Naložite si Skype aplikacijo.
  4. Pred dogovorjenim terminom si skušajte zagotoviti čim bolj varno in zvočno izolirano okolje.
  5. Na dogovorjeni termin vas bo poklicala Marta Jenko, vodja Ambulante SFU in bo z vami izpeljala uvodni pogovor. Lahko boste vprašali vse, kar vas zanima o poteku psihoterapije.
  6. Po uvodnem pogovoru, vam bomo tudi izdali račun preko e pošte, ki ga plačajte v najkrajšem možnem času preko spletne banke ali na pošti.
  7. Po uvodnem pogovoru, izpolnite in podpišite obrazce in jih pošljite s fizično pošto na SFU Ljubljana, Trubarjeva 65, 1000 Ljubljana in o tem, preko e pošte prosim obvestite Ambulanto SFU, da bo vaša terapija lahko stekla v najkrajšem možnem času.
  8. Ko prejmemo vaš mail o plačilu uvodnega pogovora, podpisane obrazce soglasij, ter potrdilo o plačilu uvodnega pogovora (datum plačila), vas bo v roku 7 – 20 dni poklical naš specializant psihoterapije - vaš terapevt in začeli boste s terapijo.
  9. Na uvodnem pogovoru se boste dogovorili tudi glede cene terapije, ki je načeloma 40 € za 45 minut in o načinu plačevanja. Terapije boste v času virusne krize plačevali mesečno po izdanem računu po e pošti, kasneje pa z gotovino na naši blagajni na Trubarjevi 65 v Ljubljani, kjer bodo po krizi terapije tudi potekale.
  10. Vabljeni, kontaktirajte nas!