Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 28. 02. 2023

Študijski dan SFU Ljubljana 2023

SFU Ljubljana vabi na Študijski dan
Apr 18
18. 4. 2023 at 14:00
Trubarjeva cesta 65, Ljubljana

SFU Ljubljana vabi na Študijski dan, ki bo 18. aprila 2023 (med 14.00 in 20.00) na Trubarjevi cesti 65 v Ljubljani.

Izbrani predavatelji in študenti SFU Ljubljana bodo svoja dela in razmišljanja posvetili osrednji temi dogodka: "Umetnost – pot za izražanje najglobljih misli in občutij", ki jo bo strokovno najavila dr. Katarina Kompan Erzar.

Izstopajoči avtorji bodo na študijskem dnevu predstavili povzetke svojih diplomskih in magistrskih nalog, doktorskih in specialističnih nalog, prav tako pa povzetke raziskav in delavnic, ki bodo del elektronskega zbornika na uradni strani SFU Ljubljana. Po predstavitvah bomo prisluhnili zanimivi okrogli mizi, katere strokovne gostje bodo doc. dr. Tina Bregant, doc. dr. Katarina Habe in Mateja Gomboc. Proti koncu dogodka pa sledi še neformalno druženje in glasbena popestritev. Podroben urnik dogodka razkrijemo kmalu. Vabljeni, da spremljate objave na naši spletni strani in socialnih omrežjih.

Študijski dan bo odprt za študente in njihove bližnje, predavatelje, sodelavce SFU Ljubljana ter zunanje obiskovalce. Povezali bomo celotno študijsko skupnost SFU Ljubljana in se predstavili širši javnosti.

Veselimo se skupne izvedbe in enkratne izkušnje - Študijski dan SFU Ljubljana. Vljudno vabljeni!