Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 28. 02. 2023

Študijski dan SFU Ljubljana 2023

studijski dan 2023
Apr 18
18. 4. 2023 at 14:00
Trubarjeva cesta 65, Ljubljana

SFU Ljubljana vabi na Študijski dan, ki bo 18. aprila 2023 (med 14.00 in 20.00) na Trubarjevi cesti 65 v Ljubljani.

Izbrani predavatelji in študenti SFU Ljubljana bodo svoja dela in razmišljanja posvetili osrednji temi dogodka: "Umetnost – pot za izražanje najglobljih misli in občutij", ki jo bo strokovno najavila izr. prof. dr. Katarina Kompan Erzar.

Izstopajoči avtorji bodo na študijskem dnevu predstavili povzetke svojih diplomskih in magistrskih nalog, doktorskih in specialističnih nalog, prav tako pa povzetke raziskav in delavnic, ki bodo del elektronskega zbornika na uradni strani SFU Ljubljana.

Dogodek bo obogatila tudi zanimiva okrogla miza, kjer bodo prisotni strokovnjaki s področij medicine, psihologije in umetniške dejavnosti. Strokovne gostje bodo izr. prof. dr. Katarina Kompan Erzar, doc. dr. Katarina Habe in Mateja Gomboc. O povezavi med občutji in umetnostjo je spregovorila tudi študentka SFU Ljubljana, umetnica, Sara Briški Cirman, ki bo prav tako povezovala okroglo mizo.

Proti koncu dogodka pa sledi še neformalno druženje in glasbena popestritev. Nastopila bo glasbena zasedba Bratje Poljanec.

Študijski dan bo odprt za študente in njihove bližnje, predavatelje, sodelavce SFU Ljubljana ter zunanje obiskovalce. Povezali bomo celotno študijsko skupnost SFU Ljubljana in se predstavili širši javnosti.

 

Prijave na dogodek niso več mogoče.

 

Urnik

urnik študijski dan 18.4.2023

Veselimo se skupne izvedbe in enkratne izkušnje - Študijski dan SFU Ljubljana. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v torek, 18. aprila 2023, ob 14.00 na Trubarjevi cesti 65 v Ljubljani. Za tiste, ki se dogodka niste udeležili, pa vljudno vabljeni naslednje leto, predvidoma konec marca 2024. Za podrobnosti spremljajte našo spletno stran.