Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 17. 01. 2024

Psihologija za vsakogar - Delavnica kariernega usmerjanja

Psihologija za vsakogar
Jan 24
24. 1. 2024 at 17:00
SFU Ljubljana

Za kateri študij naj se odločim? V katero vejo psihologije se želim usmeriti? Ali je prišel čas za spremembo moje kariere? V življenju se večkrat srečamo s podobnimi vprašanji, ki pomembno vplivajo na našo karierno prihodnost. Z njimi pa se moramo pogosto spopasti sami.

Prav zato bomo na drugem tematskem večeru tekočega študijskega leta, ki ga v sklopu »Psihologije za vsakogar« organiziramo na oddelku za Psihologijo na SFU Ljubljana in v okviru Psihološke svetovalnice, gostili naša študenta psihologije Lana Aidana Remca in Kristino Vodopivec, ki bosta pod mentorstvom predavatelja Jana Kovačiča, pripravila delavnico kariernega usmerjanja.

Študentje: Na delavnici vas bomo vodili čez proces, ki vas bo podprl pri študijski, oz. Karierni odločitvi s katero se trenutno srečujete. Opremili pa vas bomo tudi s konkretnimi tehnikami, ki jih boste lahko uporabili za kadarkoli boste naleteli na precep.

Dijaki: Dijakom lahko ponudimo podporo pri izbiri študija, študentom pri izbiri magisterija, doktorata ali usmeritve v vejo že izbranega študija, prav tako pa lahko komurkoli ponudimo podporo pri izbiri poklica, zaposlitve ali spremembe kariere.

Spremembe željni: Delavnica pa je primerna tudi za vse, ki razmišljate o karierni spremembi ali na splošno, ki si želite v naslednjem življenjske obdobju stvari početi nekoliko drugače.

Za vse, ki želite raziskati učinkovite tehnike za spodbujanje bolj zdrave miselnosti, bo delavnica potekala 24. 1. 2024 z začetkom ob 17. uri do okvirno 19. ure, v prostorih Univerze Sigmunda Freuda – podružnica Ljubljana, v predavalnici 7.

Udeležba na dogodku je brezplačna, število mest pa zaradi delavniške izvedbe omejeno na 20 oseb, zato si zagotovite svoje mesto in se prijavite TUKAJ. 

Prisrčno vabljeni v našo družbo!