Zapri meni
Kategorija:
Ambulanta
Objavljeno: 02. 09. 2020

Predavanje: Tehnike dela z otroki in mladostniki

Košara z igračami
Sep 8
8. 9. 2020 at 16:30
SFU Ljubljana

Prehod v jesenske mesece predstavlja priložnost za nadgraditev znanja in izzive, ki jih prinašajo študijske in službene obveznosti. Študente_ke in strokovne delavce_ke, ki se v praksi srečujete in vas zanima delo z otroki in mladostniki, vabimo na predavanje z naslovom Tehnike dela z otroki in mladostniki, ki bo na SFU Ljubljana potekalo v torek, 8. 9. 2020, med 16.30 in 21. uro.

 

Predavanje bo zajemalo pregled tehnik dela z otroki in mladostniki, ki se znajdejo v stiski in zato v obravnavi strokovne službe. Vsebino bomo prepletli s sodobnimi nevrobiološkimi spoznanji o temeljih razvoja otrok in mladostnikov ter iz tega izhajajoče potrebe, kar bo pripomoglo k boljšemu razumevanju delovanja otroške in mladostniške stiske. Skupno druženje bomo začinili tudi s praktično izvedbo nekaterih tehnik.

 

Predavanje bo potekalo pod vodstvom asist. Polone Greif, univ. dipl. socialne pedagoginje s strokovnim izpitom iz socialnega varstva, ki je svoje strokovno področje nadgradila z izpopolnjevanjem Zakonske in družinske terapije. Na Študijsko-raziskovalnem centru za družino izvaja individualne, partnerske in družinske terapije. Izvaja tudi različne delavnice, predavanja in kot strokovna podpora spremlja otroška počitniška letovanja.

 

Kako in kje se prijavite?

Število prijav je omejeno na 10 udeležencev. Prijave zbiramo na naslov ambulanta@sfu-ljubjana.si do vključno torka, 8. 9. 2020.

Za prijavo na predavanje, je potrebno predhodno plačilo kotizacije, ki znaša 40 eur na osebo, najkasneje do 7.9.2020.

Udeleženci plačajo znesek na transakcijski račun SFU Ljubljana, Trubarjeva 65, 1000 Ljubljana, SI56  3400 0101 5852 361, Banka Sparkasse d.d., C. v Kleče 15, Ljubljana, namen: Tehnike dela z OM.

 

Lepo vabljeni!