Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 29. 11. 2018

Izgorelost v psihoterapevtskem poklicu

vžigalica
Maj 9
9. 5. 2019 at 17:00
Trubarjeva 65, 1000 Ljubljana

Vsebina predavanja

Da ne bo kovačeva kobila bosa, poglejmo kako je z izgorelostjo pri psihoterapevtih - izgorelost se pojavlja že na vseh poklicnih področjih in ker izgorevamo od odnosov in ne od dela, smo terapevti še posebej izpostavljeni, saj je naše delo "en sam odnos". V izogib pospeševanju tempa, s katerim drvimo v izgorelost, je predavanje namenjeno integrativnemu pristopu od trenutka, ko se pojavijo simptomi stresa, do trenutka, ko se ti spremenijo v simptome izgorelosti. Predavanje ponuja celosten pogled preventive: kako prepoznati zgodnje simptome ter kaj z njimi narediti, kot tudi zdravljenje iz medicinskega in psihodinamskega vidika. 

Predava Urška Batellino, mag.pth. psihoanalitična psihoterapevtka, učna terapevtka in supervizorka, Psihodemetra d.o.o., predsednica Alumni SFU

 

Urnik

17.00 Pozdrav udeležencem

17.15 Predavanje "Izgorelost v psihoterapevtskem poklicu"

18.15 Odprta razprava o vsebini predavanja in predlogi za tematiko naslednjih srečanj alumnega kluba

 

Prijave

Za člane kluba Alumni SFU je predavanje brezplačno. 

Za vse ostale je potrebno opraviti plačilo v višini 5 eur in sicer udeleženci plačajo znesek na račun SFU Ljubljana, Rovšnikova ulica 2, 1000 Ljubljana, SI56  3400 0101 5852 361, Banka Sparkasse d.d., C. v Kleče 15, Ljubljana, s pripisom »Predavanje – izgorelost«.

Možna je tudi včlanitev v Alumni SFU. Vse informacije so na spletnem naslovu http://www.sfu-ljubljana.si/sl/sfu-ljubljana/alumni.

Potrebna je predhodna prijava (z dokazilom o plačilu) na e-naslov: silvo.kozelj@sfu-ljubljana.si do 1.5.2019.