Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 21. 10. 2021

Bralne urice - brezplačna delavnica za otroke

dinozavri
okt 27
27. 10. 2021 at 16:30
SFU Ljubljana, Trubarjeva cesta 65, 1000 Ljubljana

V času jesenskih počitnic, v okviru projekta Igralni Brlog s sklopom delavnic za otroke, organiziramo bralne urice. 

Dobimo se v živo, na sedežu SFU Ljubljana, v sredo 27.10. ob 16:30-18:00!

 

Brali bomo iz zbirke terapevtskih pravljic - Življenje v gozdu (avtorice Deni Kragelj).  Starši boste lahko za okvirno uro in pol lahko pustili otroke v prijetni družbi knjig, strokovnih sodelavcev skupinice Igralni brlog (več o ekipi na strani Igralnega brloga) in pomočnika, študenta SFU Ljubljana.

Pravljice so že od nekdaj pripomoček, ki pomagajo otrokom pri predelovanju čustev, pri razumevanju svoje ali tuje življenjske situacije, pa tudi pri kognitivnem in čustvenem razvoju, pri razvijanju življenjskih in socialnih kompetenc, domišljije, empatije, kreativnega mišljenja in še več.

Otroci bodo tako imeli priložnost poslušati zanimive zgodbe, preko katerih se bodo lahko vživeli v različne pravljične junake in se povezali z notranjimi viri moči za reševanje sprememb ter novih izzivov.   

Kdo: otroci do 9. leta starosti  

Kdaj: 27. oktober 2021, 16.30 - 18.00 

Kje: Trubarjeva cesta 65, 1000 Ljubljana (prostori SFU Ljubljana) 

Prijave in plačilo: prijave so možne do 26.10.2021 preko prijavnega obrazca. Prva delavnica v sklopu terapevtskih pravljic je brezplačna, s prostovoljnimi prispevki. 

 

Se že veselimo vaše družbe in spoznavanja življenja v gozdu (pa še česa!) skozi branje!

 

OPOMBA: Za spremljevalce otrok ob obisku na SFU Ljubljana veljajo splošna priporočila za preprečevanje okužbe z SARS-CoV-2 s strani NIJZ ter veljavni odloki in uredbe.

 

Fotografija: cottonbroPexels