Close Menu
Category:
SFU Ljubljana
Published: 08. 07. 2022

Levja zgodba: Uporaba metafor in zgodb pri delu s hipnozo

Trenkle delavnica
Sep 7
7. 9. 2022 from 9:00 to 12:00
SFU Ljubljana, Trubarjeva 65

Delavnica hipnoterapevta Berharda Trenkleja

 

O programu delavnice

Bernhard Trenkle bo predstavil novo verzijo slovite Levje zgodbe, ki jo je izdal v knjigi, ki je v Nemčiji postala prodajna uspešnica in v kateri je opisal hipnopsihoterapevtski pristop Miltona Ericksona. Hkrati bo predstavil svoje bogate klinične izkušnje o uporabi zgodb in metafor v (hipno)psihoterapiji.

Seminar bo v angleščini brez prevoda slovenščino.

 

O vodji delavnice

Bernhard Trenkle, hipnopsihoterapevt in družinski psihoterapevt, vodi inštitut Miltona Ericksona v Rottweilu/ Nemčija. Svojo kariero je začel v znamenitem heidelberškem timu Helma Stierlina za sistemsko družinsko terapijo. Nato je stalno delal na povezovanju psihoterapije po Miltonu H. Ericksonu in družinske terapije. Med drugim je od leta 1999 član direktoriuma Fundacije Miltona Ericksona, bil je predsednik Nemškega združenja Miltona Ericksona in predsednik Mednarodnega združenja za hipnozo (International Society of Hypnosis - ISH) od leta 2018-2021. Za svoje delo je prejel najvišjo ISH nagrado Benjamina Franklina. Je eden najbolj znanih hipnopsihoterapevtov in sistemskih psihoterapevtov v Nemčiji in na svetu, saj je izjemen organizator psihoterapevtskih kongresov. Med drugim je organiziral največji psihoterapevtski kongres v Evropi do zdaj, leta 1994 v Hamburgu, ki se ga je udeležilo okoli 6000 terapevtov. Je naš dolgoletni prijatelj in podpornik.

 

Cena delavnice

Kotizacija je 30 €. Za študente in specializante SFU Ljubljana, bivše in sedanje udeležence tečajev hipnoze na SFU Ljubljana in za člane Društva za sistemsko psihoterapijo Slovenije je kotizacija 20 €.

Udeleženci plačajo znesek na račun SFU Ljubljana, Trubarjeva 65, 1000 Ljubljana, SI56  3400 0101 5852 361, Banka Sparkasse d.d., C. v Kleče 15, Ljubljana, s pripisom Trenkle seminar.

 

Prijave

Prijave na seminar zbiramo najkasneje do 5. 9. 2022 na povezavi. Za več informacij se lahko obrnete na Nežo Kožar: neza.kozar@sfu-ljubljana.si. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

Odpoved: V primeru odpovedi prijave do 7 dni pred začetkom seminarja vam bomo zaračunali manipulativne stroške v višini 15% kotizacije glede na prijavljeno udeležbo, v primeru kasnejše odpovedi pa vam bomo zaračunali celotno kotizacijo glede na prijavljeno udeležbo. Seminarja se lahko udeleži drug udeleženec, vendar je potrebno zamenjavo napovedati. Obvestila o odpovedih ali zamenjavah se pošilja na enak način in na isti naslov kot prijave.

 

Zaupnost podatkov: Podatkov iz prijave ne bomo posredovali tretjim osebam brez predhodne pridobitve pisnega soglasja posameznika. Podatke bomo uporabljali le v namen obveščanja o naših aktivnostih. Na vašo zahtevo bomo podatke spremenili ali zabrisali.

 

Prisrčno vabljeni na srečanje z našim dragim gostom.