Close Menu
Category:
SFU Ljubljana
Published: 05. 04. 2022

Dogodek Alumni kluba SFU Ljubljana: Izzivi v psihoterapevtski praksi - diskusija

Dogodek Alumni kluba SFU Ljubljana: Izzivi v psihoterapevtski praksi - diskusija
Apr 20
20. 4. 2022 at 18:00
SFU Ljubljana, Trubarjeva cesta 65, 1000 Ljubljana

V sredo, 20.4.2022 ob 18. uri, vabljeni na tretji in zadnji dogodek Alumni kluba SFU Ljubljana v študijskem letu 2021/22, na katerem bomo odprli diskusijo o izzivih psihoterapevtski praksi. Večer bomo sooblikovali skupaj z udeleženci na način, da bomo z asociacijami našli aktualne teme za diskusijo. Gost večera bo psihoanalitični psihoterapevt, Miha Štrukelj

 

Udeležba je za Alumne in študente SFU Ljubljana brezplačna, zbirali pa se bodo prostovoljni prispevki za pokrivanje stroška gostujočega predavatelja. Priporočen prispevek je 10,00 eur. Za zunanje udeležence je cena udeležbe 10,00 eur.

Na dogodek se prijavite preko obrazca na povezavi. Prijave bodo odprte do vključno 18. 4. 2022.

 

Več o našem gostu

Miha Štrukelj zase pravi...

''Želja, da bi delal v poklicu, kjer bi lahko potoval znotraj sebe in bil sopotnik tudi sočloveku, je v meni bivala že dolgo. Pot me je še prej peljala do študija ekonomskih ved. Po končanem znanstvenem magisteriju sem vpisal študij psihoterapije na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju in Slovenskem Inštitutu za Psihoterapijo (od leta 2013 naprej Fakulteta za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani). Sprva sem vpisal študij propedevtike in nato še specializacijo iz psihoanalize, ki je skupno trajalo 6 let.

Sem certificirani psihoanalitični psihoterapevt na Evropski zvezi za Psihoanalitično Psihoterapijo (ECPP) , certificirani psihoterapevt na Slovenski krovni zvezi za psihoterapijo (SKZP) in Evropski zvezi za psihoterapijo (EAP) ter tudi član Evropskega združenja psihoanalitičnih pristopov – Slovenija (EZPPS).

V letu 2018 sem zaključil dvoletno izobraževanje za supervizorja v psihoterapiji na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost v Ljubljani in tudi opravljam supervizije za psihoterapevte kot supervizor v izobraževanju.

Pri svojem delu se zavezujem etiki, ki jo lepo opiše Hilarion Petzold –  prvo težišče je v moji odgovornosti do pacientov, drugo v vrednotenju njihove življenjske situacije in vedenja, tretje pa v odgovornem terapevtskem ravnanju do moje lastne vesti in do družbe.''

 

Več o Alumni klubu SFU Ljubljana

Na SFU Ljubljana verjamemo, da ohranjanje stikov tudi po zaključku študija predstavlja možnost pridobivanja bogatih znanj in izkušenj.

Alumni klub SFU Ljubljana povezuje mrežo diplomantov SFU Ljubljana (tako fakultetnega kot tudi specialističnega študija). Namen Almuni kluba je vzpostavljanje spodbudnega okolja za razvijanje idej, izmenjavo informacij, izkušenj in (spo)znanj med študenti, diplomanti, profesorji in partnerji SFU Ljubljana. Poleg tega želimo ponuditi programe za osvežitev in poglabljanje znanja ter redna strokovna in družabna srečanja.

 

Veselimo se srečanja z vami!