SFU Ljubljana

Univerza Sigmunda Freuda Dunaj - podružnica Ljubljana je ena izmed mednarodnih podružnic Univerze Sigmunda Freuda na Dunaju, ki je po avstrijskem zakonu akreditirana kot zasebna univerza.

Avstrijska agencija - AQ Austria (Agencija za zagotavljanje kakovosti in akreditacijo) je akreditirala študijske programe Fakultete za psihoterapijo (2013) in Fakultete za psihologijo (2018).

SFU Ljubljana sestavljata oddelka: za psihoterapevtsko znanost in psihologijo. Oba oddelka sta organizacijski enoti pristojnih fakultet na SFU Dunaj.

SFU Ljubljana ponuja dodiplomske in magistrske študijske programe znanosti psihoterapevtske znanosti in psihologije. Tako je bilo prvič v Sloveniji omogočeno celotno akademsko izobraževanje iz psihoterapevtske znanosti.

Nacionalna agencija Republike Slovenije za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS) je septembra 2013 za 7 let akreditirala Fakulteto za psihoterapijo Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani (SFU Ljubljana).

Od 1. oktobra 2020 dalje je status SFU Ljubljana izključno podružnica univerze Sigmunda Freuda, ki je po avstrijskem zakonu akreditirana zasebna univerza. V okviru slovenskega Zakona o visokem šolstvu, v skladu s transnacionalnim izobraževanjem, bo SFU Ljubljana izvajala študijske programe na podlagi tretjega odstavka, 33. člena.  

 

 

Virtualni sprehod po SFU Ljubljana

Prihajajoči dogodki

Arhiv
SFU Ljubljana
INFORMATIVNI namesto INFORMATIVE - online INFO dan 27. 1. 2022
Jan 27
17:00
Online
Veselili smo se letošnjega srečanja z vsemi, ki vas zanima študij psihologije ali psiho...
INFORMATIVNI namesto INFORMATIVE - online INFO dan 27. 1. 2022
SFU Ljubljana
sfu ljubljana
Feb 11
12:00
SFU Ljubljana, Trubarjeva...
Vabimo vas na informativna dneva, ki ju SFU Ljubljana organizira v živo (petek) in onli...
Informativni dnevi SFU Ljubljana - 11. in 12. februar 2022
SFU Ljubljana
Izobraževanje: Vloga odraslih pri razvoju otrokovih možganov
Feb 15
19:00
SFU Ljubljana / Online
Možgani so središče razvoja osebnosti, so središče spomina, doživetij, sočutja in kogni...
Izobraževanje: Vloga odraslih pri razvoju otrokovih možganov