sl
Kategorija:
Ambulanta
Objavljeno: 01. 03. 2024

PODPORNA SKUPINA ZA SVOJCE OSEB S TEŽAVAMI V DUŠEVNEM ZDRAVJU

Podporna skupina

Ljudje smo odnosna bitja. V odnosih se napajamo, vanje hodimo po bližino, razumevanje, podporo. Kadar imajo naši svojci težave v duševnem zdravju, pa naj gre za osebnostne ali katerekoli druge duševne motnje, te (ne)posredno vplivajo tudi na nas.

Za svoje bližnje bi naredili vse, a je težko. Včasih se zdi, da smo na robu zmogljivosti. Zato je nujno, da svoje breme odložimo in se zaupamo ljudem, ki dobro vedo, kaj preživljamo, ker so sami v enakih čevljih. Tisti, ki čutite, da bi vam podporna skupina pomagala, vas specializantki sistemske psihoterapije pod supervizijo, Ana Petrovič in Lara Wolf, toplo vabiva na srečanja med aprilom in majem 2024. Podporna skupina je zasnovana predvsem zato, da lahko v ospredje postavite sebe. Brez slabe vesti.

Govorili bomo o: vaših skrbeh in dilemah, pa tudi željah, potrebah, hrepenenjih. Skupaj bomo iskali tehnike samopomoči, razvijali strategije za obvladovanje izčrpanosti, si vsako naše srečanje uvodoma privoščili sproščanje z uporabo hipnoze ali umetnostne terapije, predvsem pa raziskovali, kaj doživljate in s čim se soočate v svojem vsakdanu. Skupaj bomo delili znanje, si izmenjali zgodbe ter ponudili podporo in razumevanje. Naša skupina je priložnost, da se povežete z drugimi, ki delijo podobne življenjske izkušnje.

KAKO: Skupina se bo srečevala v sklopu osmih zaporednih srečanj, vsako srečanje bo trajalo 90 minut.

ZA KOGA: Za vse, ki se najdete v zgornjem opisu. Število je omejeno na osem udeležencev.

KDAJ: Vsak ponedeljek od 11h do 12.30h, od 8. aprila 2024 do 27. maja 2024

KJE:  SFU Ljubljana, Trubarjeva 65.

CENA: 160€ (20€ na srečanje). Prijava je popolna s plačilom. Ponujamo vam možnost plačila na dva obroka.

PODATKI ZA PLAČILO: SFU Ljubljana, Trubarjeva cesta 65, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 3400 0101 5852 361, Koda namena: Podporna skupina in vaš priimek. 

PRIJAVA IN DODATNE INFORMACIJE: Prijavite se preko elektronskega sporočila na: ambulanta@sfu-ljubljana.si do 3. aprila 2024 oz. do zapolnitve prostih mest.