sl
Kategorija:
Ambulanta
Objavljeno: 26. 04. 2019

Podporna skupina za starše otrok s posebnimi potrebami

Podporna skupina

Skupina je namenjena vsem, ki ste starši otrok s posebnimi potrebami.

NAMEN SKUPINE = Biti slišan/a.

Skupina je podporne narave in namen je ustvariti varno, sprejemajoče in spoštljivo okolje, kjer lahko ob ustrezni podpori izrazite svojo stisko, delite svojo zgodbo in sprejemate informacije od ostalih članov skupine. Skupina temelji na vzpostavljanju medčloveških odnosov in izmenjavanju medosebnih izkušenj. V skupini bosta zagotovljena čas ter pozornost za vsakega starša. V vlogi vodje skupine bova z vami Leja Mikić in Kaja Marinšek, študentki psihoterapije.  

KJE IN KDAJ?

Pričetek: 9. Maj 2019 18.00-19.30

Kdaj: 1x tedensko

Kje: Trubarjeva 65 – SFU Ljubljana

KDO SVA?

Sva Leja Mikić in Kaja Marinšek, obe študentki magistrskega programa na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani. Trenutno se izobražujeva tudi na specialističnem študiju psihoanalize. Tekom študija in v privatnem življenju sva se srečali z otroki s posebnimi potrebami, kot tudi z njihovimi starši, in želiva si, da bi lahko preko skupine odprli prostor za podporo staršem, saj sva opazili, da je podpore na žalost absolutno premalo.

PRIJAVE

Prijave so obvezne, saj so mesta v skupini omejena na 10 članov. Prijave možne do konca aprila na e-mail naslovu biti.slisan@gmail.com .

Točni termini srečanj bodo znani konec aprila, tako da boste prijavljeni o tem pravočasno obveščeni.