sl
enrolment
Vpis in informativni dnevi 2020/21

Naročanje in cenik

Naročila sprejemamo vsak delavnik med 9:00 in 15:00 uro:

na telefonsko številko 051 382 484 ali

na elektronski nasov ambulanta@sfu-ljubljana.si.

 

Od uvodnega razgovora do terapije

Za termin Uvodnega razgovora se dogovorite preko telefona 051 382 484 (vsak delavnik med 9:00 in 15:00 uro) ali preko e-maila ambulanta@sfu-ljubljana.si.

Uvodni razgovor zajema izpolnjevanje vprašalnika z osnovnimi informacijami in kratek test. Dogovorili se boste tudi o ceni terapije.

Po opravljenem uvodnem postopku vas obvestimo o terminu uvodnega srečanja s psihoterapevtom oz. specializantom pod supervizijo, s katerim se boste samostojno dogovarjali za srečanja in o morebitnih spremembah.

V kolikem času boste dobili priložnost Uvodnega razgovora, je odvisno od dolžine čakalne liste (natančnejše informacije o aktualnem stanju čakalne liste vam lahko posreduje asistent). 

Vsak delovni dan med 9.00 in 15.00 uro, se je možno naročiti tudi na sedežu SFU Ljubljana, z izpolnitvijo obrazca Osnovni vprašalnik za kliente, ki ga najdete na sprejemnem pultu Ambulante SFU (v 1. nadstropju). Izpolnjen vprašalnik oddajte v nabiralnik (levo od vrat pisarne Ambulante).

V najkrajšem možnem času vas bomo poklicali in se dogovorili za datum uvodnega razgovora.

Odpovedi

Čas odpovedi termina je 48 ur oz. 2 dni (zraven so vključeni vsi dnevi v tednu). V primeru, da bi želeli odpovedati termin v času sobote ali nedelje, to sporočite na e-mail naslov, kjer bo razvidna ura odpovedi.

Raziskovalna in izobraževalna dejavnost

Fakulteta za psihoterapevtsko znanost Sigmunda Freuda Ljubljana je obvezana za opravljanje raziskav. Zato je pomembno, da izpolnite vprašalnike iz katerih se uporabijo podatki zanje.

Terapevtom, ki opravljajo psihoterapijo po supervizorstvom omogočamo, da pridobijo terapevtske izkušnje. Celotno njihovo izobraževanje in pridobivanje kompetenc je skrbno spremljano s strani psihoterapevtov.

Zavezanost k zaupnosti in varovanju osebnih podatkov

Vsi pridobljeni podatki bodo strogo zaupni ne bodo nikoli povezani z vašim lastnim imenom in priimkom. Prav tako so asistenti, specializanti pod supervizijo in psihoterapevti zavezani k varovanju zaupnih podatkov.

Jezik terapije

Terapijo nudimo v naslednjih jezikih:

  • Slovenskem,
  • Angleškem,
  • Italijanskem,
  • Nemškem,
  • Srbo-hrvaškem,
  • Albanskem.
Cenik

Uvodni razgovor

Eno srečanje

40 eur

Individualna psihoterapija*

Eno srečanje

40 eur

Partnerska psihoterapija*

Eno srečanje

50 eur

Družinska psihoterapija*

Eno srečanje

60 eur

Skupinska psihoterapija

Eno srečanje

15 eur

Interventno srečanje

Eno srečanje

30 eur

Psihoterapevtsko/psihiatrično mnenje oz. ocena  po potrebi 50,00 EUR – 300,00 EUR

*Cena terapije se lahko prilagodi glede na socialno-ekonomski status. 

Navedene cene veljajo za terapije, ki jih izvajajo specializanti pod supevizijo SFU Ljubljana. Cene terapij pri certificiranih psihoterapevtih se lahko razlikujejo od cen navedenih v ceniku.

Strošek za uvodni razgovor se poravna v enkratnem znesku.