Kategorija:
Ambulanta
Objavljeno: 17. 08. 2020

Novi prostori Ambulante SFU Ljubljana v Mariboru

Polslovna stavba UP Tam

Novi prostori Ambulante SFU Ljubljana v Mariboru se nahajajo v prenovljeni poslovni stavbi UP-Tam, na naslovu Ulica k Tamu 12, Maribor.

Psihoterapevtski prostor v 6. nadstropju zagotavlja mirno in sproščeno vzdušje in je primeren za izvajanje psihoterapevtskih procesov različnih pristopov in oblik psihoterapije.

Moderno zasnovan objekt pa omogoča neoviran dostop gibalno oviranim osebam in možnost brezplačnega parkiranja v neposredni bližini stavbe.

Novi prostori Ambulante SFU Ljubljana v Mariboru, predstavljajo pomemben korak na poti k uresničevanju našega poslanstva in vizije, da bi psihoterapija postala dostopna najširšemu krogu prebivalstva v vseh slovenskih regijah.

Če se želite vključiti v psihoterapevtsko obravnavo, potrebujete pomoč ali bi želeli o psihoterapiji vedeti več, nam lahko pišete na ambulanta@sfu-ljubljana.si ali nas pokličete vsak delovnik med 9. in 15. uro: +386 51 382 484.

 

OBVESTILO!

Sporočamo, da smo zaprli ambulanto v Mariboru, obiščite nas v Ljubljani, na naslovu Trubarjeva cesta 65 - povezava

 

 

Ambulantna soba

 

Ambulanta SFU Ljubljana deluje v okviru Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani (SFU Ljubljana), ki izvaja izobraževalno in ambulantno dejavnost na področju psihoterapevtske znanosti in psihologije.

V okviru naših storitev ponujamo različne oblike psihoterapije in psihoterapevtske pristope, ki jih izvajajo specializanti pod supervizijo SFU Ljubljana in certificirani psihoterapevti.

Več informacij o SFU Ljubljani si lahko ogledate na spletni strani http://www.sfu-ljubljana.si/sl.