Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 19. 07. 2019

Izpopolnjevanje iz angleščine s poudarkom na besedišču psihoterapevtske stroke

angleske besede

Bi želeli osvežiti, obnoviti in nadgraditi besedni zaklad in slovnico svoje angleščine s poudarkom na besedišču iz psihoterapije?

Če je odgovor da, potem vabljeni, da se vpišete na izpopolnjevanje iz angleščine s poudarkom na besedišču psihoterapevtske stroke, ki bo ob dovolj velikem številu prijav steklo z novembrom 2019 na SFU Ljubljana!

 

Cilji in kompetence izpopolnjevanja

V okviru tega tečaja bodo udeleženci dodobra spoznali in usvojili značilno besedišče za psihoterapevtsko delo, naučili se bodo pisanja krajših elektronskih sporočil in usvojili osnove predstavitev (npr. PPP v angleščini). Udeleženci bodo na podlagi besedil (tudi psihoterapevtskih tem) obnovili svoje slovnično znanje in utrdili slušne veščine ter se naučili osnovnih strategij za izvedbo predstavitev v angleščini.

Glavni cilj je odpraviti strah pred pogovorom v tujem jeziku ter se naučiti določenih fraz, ki bodo udeležencem vedno v pomoč pri govorjenju in predstavitvah in ki jim bodo omogočile sproščeno govorjenje ter lažje branje v angleščini.

Po končanem izpopolnjevanju bodo udeleženci predvidoma sposobni so pogovora s kolegi v tujini, znali bodo predstaviti svoje psihoterapevtsko delo, brati članke s svojega področja o njih razpravljati ter jih predstaviti.

Znali bodo tudi izvesti kratko predstavitev ter pisati elektronska sporočila in se dogovarjati s kolegi v tujini.

 

Obseg in cena

Izpopolnjevanje bo trajalo skupaj 45 šolskih ur (15 srečanj po 3 ure). Srečanja bodo potekala enkrat tedensko na SFU Ljubljana, na Trubarjevi cesti 65 (1000 Ljubljana). Prvo srečanje bo v začetku oktobra 2019, za termine ostalih srečanj pa se bodo udeleženci izobraževanja dogovorili na prvem srečanju skupaj z izvajalko programa.

Cena je odvisna od števila udeležencev:

- od 5 - 9 udeležencev - 350 eur/ udeleženca oz. 330 eur za študente in upokojence

- od 10 udeležencev in več - 200 eur/ udeleženca oz. 180 eur za študente in upokojence

 

Prijave

Izpolnjeno prijavnico (scan) pošljite na elektronski naslov referat@sfu-ljubljana.si oz. po navadni pošti na naslov SFU Ljubljana, Trubarjeva cesta 65, 1000 Ljubljana do najkasneje 1. 11. 2019. Za dodatne informacije o izobraževanju prav tako pišite na zgornji e-naslov.

 

Več podrobnosti o izpopolnjevanju in prijavnico najdete spodaj.