Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 16. 03. 2022

Psihologija za vsakogar: Skrivnosti vrhunskega nastopa

Skrivnosti vrhunskega nastopa
Apr 11
11. 4. 2022 at 17:30
SFU Ljubljana

Na četrtem tematskem večeru tekočega študijskega leta, ki ga v sklopu »Psihologije za vsakogar« organiziramo na oddelku za Psihologijo na SFU Ljubljana, bomo gostili Nino Dušič Hren, psihologinjo in strokovnjakinjo za javno nastopanje.

Ste slišali, da je dober nastop kot žensko krilo? Ravno dovolj kratko, da pritegne pozornost in dovolj dolgo, da pokrije glavne točke. :) Na predavanju se bomo ukvarjali z načini, ki naš nastop popestrijo, da bodo tudi vaše nastope odslej označili za nadpovprečne! Pripravite vprašanja in si zabeležite datum. S strani predavateljice boste prejeli darilce, ki vam bo pomagalo pri pripravi nastopov v bodoče. 

Nina Dušić Hren je psihologinja in trenerka mehkih veščin. Je certificirana NLP praktikantka (INLPTA), pridobljeno ima tudi mednarodno priznanje kluba Toastmasters za kompetentno vodjo in govorko. Delavnice izvaja v slovenskem in angleškem jeziku. Je direktorica zavoda Dober stik, kjer izvaja programe javnega nastopanja, treninge komunikacije in individualno svetuje. Rada optimizira interna izobraževanja ter posameznike pripravlja na nastope na konferencah, predavanjih ali sestankih.

Brezplačno izkustveno predavanje z naslovom »Skrivnosti vrhunskega nastopa« bo potekalo v živo, v ponedeljek, 11.4.2022 od 17.30 do 19. ure, v prostorih SFU Ljubljana.

"Psihologija za vsakogar" je naslov mesečnih tematskih dogodkov z gosti psihologi. Psihologija na zelo različne načine posega na mnoga področja našega življenja, včasih bolj včasih pa manj zavedno. Zato bo z nami vsakič strokovnjak, ki nam bo na poljudno-strokoven način približal vedo, ki se tiče prav vsakogar izmed nas!

 

Prijave zbiramo preko prijavnega obrazca spodaj do 10. 4. 2022 oz. do zapolnitve prvih 50. prostih mest.

Povezava do prijave: https://forms.gle/nv6k3hwdrR7VZiqk6


Prisrčno vabljeni v našo družbo!