Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 18. 09. 2020

Psihologija za vsakogar: Čuječnost v partnerskem odnosu

Par ob jezeru
okt 21
21. 10. 2020 at 18:00
Online

*Obvestilo: glede na dano situacijo, bo dogodek v celoti potekal on-line. Udeleženci bodo en dan pred dogodkom prejeli navodila o poteku le-tega.

 

Lepota medosebnih odnosov je nekaj, po čemer vsi hrepenimo, je nekaj univerzalnega in večnega. Romantični odnos med partnerjema je lahko izkušnja najgloblje povezanosti in zadovoljstva, ljubezen, ki jo lahko doživimo v čutečem, skladnem in pristnem partnerskem odnosu, pa je lahko ena najbolj osrečujočih.

 

Kako nam lahko k lepemu, ubranemu in polno živetemu partnerskemu odnosu pomaga čuječnost, kako lahko z vsakdanjimi držami in dejanji čuječnosti krepimo in plemenitimo ljubezensko vez, nam bosta predstavila Marinka in Mihael Černetič, specializantka integrativne psihoterapije (IPSA) ter doktor psihologije, certificirani integrativni psihoterapevt in predavatelj na SFU Ljubljana, sodelavca v ustanovi Pot naprej ter zakonski par.

 

V pogovornem večeru bo izvedena tudi izkustvena vaja in podani bodo praktični primeri, ki jih bodo udeleženci lahko uporabili v svojih odnosih.

Dogodek je brezplačen in bo potekal on-line.

Prijave: https://forms.gle/Gs7z3wfSSYCRrFKx7 do 20. 10. 2020 oz. do dopolnitve prostih mest.

 

»Psihologija za vsakogar«

je naslov mesečnih tematskih večerov s psihologi.

Psihologija na zelo različne načine posega na mnoga področja našega življenja, včasih bolj včasih pa manj zavedno. Zato bo z nami vsakič strokovnjak, ki nam bo na poljudno-strokoven način približal vedo, ki se tiče prav vsakogar izmed nas!

Prisrčno vabljeni v našo družbo!