Category:
SFU Ljubljana
Published: 01. 10. 2023

PODALJŠANE PRIJAVE DO 31. januarja 2024 PSIHOTERAPIJA OTROK IN MLADOSTNIKOV: VPIS V PROGRAM INTENZIVNEGA IZOBRAŽEVANJA S SUPERVIZIJO

Psihoterapija otrok in mladostnikov
Oct 10
From 10. 10. 2024, 18:00 To 11. 12. 2024, 0:00
Obelisk, Polje 363, Ljubljana

V želji po izboljšanju stanja v Sloveniji na področju psihoterapije otrok in mladostnikov, kjer so čakalne dobe občutno predolge, smo v medinstitucionalni organizaciji centrov za psihoterapijo otrok in mladostnikov Univerze Sigmunda Freuda, podružnica Ljubljana, Centra Obelisk in Centra Liberi pripravili intenzivno izobraževanje, s katerim želimo dati prispevek k izboljšanju tega skrb vzbujajočega stanja.
Ob aktualnih teoretičnih vsebinah je osrednji del izobraževanja namenjen spodbujanju razvijanja svetovalne in terapevtske prakse pod okriljem izbranega supervizorja. Predavatelji so aktivni in priznani psihoterapevti z dolgoletno terapevtsko in supervizijsko prakso na področju dela z otroki in mladostniki. Uspešno opravljeno usposabljanje prinese naziv svetovalca I. stopnje za otroke in mladostnike z možnostjo nadgradnje do naziva psihoterapevta.
Izobraževanje je namenjeno psihoterapevtom, študentom, specializantom in edukantom psihoterapije ter psihiatrom, psihologom, socialnim delavcem, socialnim pedagogom, zdravnikom, svetovalnim delavcem, vzgojiteljem in psihosocialnim svetovalcem z opravljenimi diferencialnimi vsebinami s področja psihoterapevtske propedevtike. Udeleženec lahko vzporedno z izobraževanjem opravlja tudi diferencialni program iz psihoterapevtske propedevtike.

Vodji izobraževanja:
• Irena Valdes, likovna terapevtka, supervizorka
• Andreja Barbara Jaš, univ. dipl. psihologinja, psihoterapevtka, supervizorka

PODROBNI OPIS PROGRAMA 

TEMELJNA ZNANJA IN VEŠČINE IZ PSIHOTERAPIJE OTROK IN MLADOSTNIKOV

PRIJAVNICA 

Prijavo na študij pošljite na e-naslov: zibert.irena@gmail.com.